Lavvomeny høst- og vinter
Vinter i lavvo
Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en smak av rødvinsgløgg og fenalår i førjulsperioden, og på vinteren urtesnaps.
Selskapet/gruppa forhåndsbestiller én treretters komposisjon fra følgende menyer: Min. gruppepris kr 6640 / minimum 8 personer i gruppa. Kuvertpris per person over 8 personer: kr 820 (inkludert lavvoleien)
forrett:
Kremet pastinakksuppe med sprøstekt bacondryss servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, gluten i brødet
Klippfiskcarpaccio servert med «spicy» avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, rødløk, sesamfrø, sitrus
Laksepaté servert med smakfull urtesaus og grønn salat på hjemmebakt loff. Allergener: fisk, melk, gluten i brødet
Be om allergivennlig alternativ.
hovedrett:
Wokstekt hjort
Wokstekt elg
Wokstekt rein
Alle tre rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, fløtesaus og urtebrød. Allergener: gluten, hvete, løk, paprika, sjampinjong, og melk
Be om allergivennlig alternativ.
dessert:
Multetiramisu laget av gårdens egne multer. Allergener: melkeprotein
Karamellostekake av ost fra «Den Sorte Gryte», med lokk av blåbær. Allergener: melk, gelatin
«Verrine way lemon meringue- dessertglass med sitronkrem på smuldret glutenfri kjeksbunn, toppet med flambert marengslokk laget av lokale egg. Allergener: Egg, sitrus, og melkeprotein
Dessertene serveres med bålkaffe.
Be om allergivennlig alternativ.
Velg mellom lavvo opptil 18 personer, eller lavvo opptil 45 personer
Vær velkommen til smaksopplevelser!
Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no