• Forside
  • Restaurant
    • Sommermeny
    • Vintermeny
      • Vinter i Gallerirestauranten
    • Lavvomeny høst- og vinter
  • Overnatting
    • Gruppe- og seminarhytta
    • Familiehyttene
    • Panoramaleiligheten
    • Campingplassen
    • Studiohytte for to personer
  • Aktiviteter
    • Aktivitetskalender
    • Sommer
      • Badestampen
      • Natur- og dyrelivssafari
      • Fjellvandring & Natursafari
      • Nattsafari i arktisk lys
      • Laksefiske og Innlandsfiske
      • Midnattsolvandring
      • 3 dagers fiskepakke
      • Skreddersydd sommer-aktivitetspakke
      • På sykkel gjennom eventyrriket
      • Den glade vandrer
    • Vinter
      • Badestampen
      • Mystiske Aurora Borealis
      • Truge- og skiturer
      • Isfiske
      • Skreddersydd vinteraktivitetspakke
    • Teambuilding
    • Aktivitets partnere og links
  • Kontakt
    • Åpningstider
    • Beliggenhet
    • Om oss

    Lavvomeny høst- og vinter

    Vinter i lavvo

    Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en smak av rødvinsgløgg og fenalår i førjulsperioden, og på vinteren urtesnaps.

    Selskapet/gruppa forhåndsbestiller én treretters komposisjon fra følgende menyer:  Min. gruppepris kr 6640 / minimum 8 personer i gruppa. Kuvertpris per person over 8 personer: kr 820 (inkludert lavvoleien)

    forrett:

    Kremet pastinakksuppe med sprøstekt bacondryss servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, gluten i brødet

    Klippfiskcarpaccio servert med «spicy» avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, rødløk, sesamfrø, sitrus

    Laksepaté servert med smakfull urtesaus og grønn salat på hjemmebakt loff. Allergener: fisk, melk, gluten i brødet

    Be om allergivennlig alternativ.

    hovedrett:

    Wokstekt hjort

    Wokstekt elg

    Wokstekt rein

    Alle tre rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, fløtesaus og urtebrød. Allergener: gluten, hvete, løk, paprika, sjampinjong, og melk

    Be om allergivennlig alternativ.

    dessert:

    Multetiramisu laget av gårdens egne multer. Allergener: melkeprotein

    Karamellostekake av ost fra «Den Sorte Gryte», med lokk av blåbær. Allergener: melk, gelatin

     «Verrine way lemon meringue- dessertglass med sitronkrem på smuldret glutenfri kjeksbunn, toppet med flambert marengslokk laget av lokale egg. Allergener: Egg, sitrus, og melkeprotein

    Dessertene serveres med bålkaffe.

    Be om allergivennlig alternativ.

    Velg mellom lavvo opptil 18 personer, eller lavvo opptil 45 personer

    Vær velkommen til smaksopplevelser!
    Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
    eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no   


    engelsk 30

    • Restaurant
      • Sommermeny
      • Vintermeny
        • Vinter i Gallerirestauranten
      • Lavvomeny høst- og vinter
    • Overnatting
      • Gruppe- og seminarhytta
      • Familiehyttene
      • Panoramaleiligheten
      • Campingplassen
      • Studiohytte for to personer
    • Aktiviteter
      • Aktivitetskalender
      • Sommer
        • Badestampen
        • Natur- og dyrelivssafari
        • Fjellvandring & Natursafari
        • Nattsafari i arktisk lys
        • Laksefiske og Innlandsfiske
        • Midnattsolvandring
        • 3 dagers fiskepakke
        • Skreddersydd sommer-aktivitetspakke
        • På sykkel gjennom eventyrriket
        • Den glade vandrer
      • Vinter
        • Badestampen
        • Mystiske Aurora Borealis
        • Truge- og skiturer
        • Isfiske
        • Skreddersydd vinteraktivitetspakke
      • Teambuilding
      • Aktivitets partnere og links
    • Kontakt
      • Åpningstider
      • Beliggenhet
      • Om oss

    logo DL

    Tlf og e-mail

    Telefon: (+47) 76 14 88 04
    Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
    Mobil 2: (+47) 90 77 21 24
    E-mail: booking@andoy-friluftssenter.no

    Adresse

    Andøy Friluftssenter AS
    Buksnesfjord,
    N-8484 Risøyhamn
    NORWAY

    Beliggenhet


    Vis større kart